Nell Brouwer van Paardners

nell1Na de ontmoeting in Portugal met Nell en haar werkwijze met paarden was er een basis gelegd om kennis uit te wisselen. Zij had de mooie systemische coachopleiding met paarden bij Bureau Wind afgerond en dat was voor mij een heel interessante opleiding die voor mij vanuit het buitenland niet echt haalbaar was. Nell en ik wilden kennis en ervaring met elkaar delen en van elkaar leren. Zo raakte Nell ook geïnteresseerd in de werkwijze met ezels en muildier. De dieren waarmee we werkten lijken ogenschijnlijk op elkaar maar hun wezenskenmerken bleken in de praktijk totaal verschillend te zijn. Interessant voor ons en ons werk omdat ezels, muildier en paarden ook weer verschillende lagen aanspreken bij onze cliënten.

We besloten onze kwaliteiten te bundelen en we ontwikkelden een unieke werkwijze voor het Coachen met paarden/ezels/muildier. Nell vanuit haar eigen manier van werken buiten het veld van de klant en ik volgens mijn eigen werkwijze binnen het werkveld. Zo zijn we complementair aan elkaar net zoals de ezels de paarden aanvullen en andersom.

Gelukkig besloot Nell om haar werkterrein naar Portugal te verleggen. Inmiddels hebben al veel cliënten onze werkwijze tot volle tevredenheid ervaren. Klanten uit Wellness Resorts en B&B’s uit de buurt en sinds kort ook de gasten die in het appartement op ons terrein verblijven. Samen hebben we een fijne en complete manier van werken ontdekt en dit alles op een prachtige locatie midden in de natuur.

Kijk ook op http://www.paardners.nl

Menwagen Donkeymotion

 

Donaties ook welkom!