Ons actieve aanbod

Alle activiteiten zijn los te boeken of als invulling tijdens de vakanties en themaweken.

  • Coachen met ezels als co-coach:  Coachen met ezels als co-coach: ervaar de zachte wijsheid van ezels in deze bijzondere sessies. Hoe zij jou een eerlijke spiegel voor kunnen houden waarin je je eigen leven gegarandeerd zult herkennen. Een heel directe manier van ontdekkingen doen over j-ezel-f. Rechtstreeks van de ezels naar jou toe. Echt, puur en waardevol.
  • Wandeling met gids: verken onder begeleiding van Inge de steile kliffen aan de zuidkust, de glooiende heuvels in het binnenland of de woeste westkust. Van 4 tot 20 km.
  • Sightseeing in de Algarve met de auto. Samen de highlights van de West-Algarve ontdekken!
  • Excursie op onze Quinta. Warm welkom op onze prachtige plek, midden in de natuur. Veel wetenswaardigheden en eigen-wijsheden over ezels, drankje, hapje, wortels en foto sessie met ultieme knuffelfoto. Of maak alvast je nieuwe originele kerstkaart….
  • Koetsentocht met Nell kriskras door de natuur met 2 sterke paarden. Ook uit te breiden met  een heerlijke picknick!
  • Paardrijden: rij met Nell samen door het prachtige landschap van de Algarve. Het is een avontuurlijke rit, dus alleen geschikt voor de ervaren ruiter!

Ook voor mensen die al in de Algarve zijn!

Kleine groepen met een eigen programma zijn ook welkom op onze Quinta met appartement.

We delen onze Quinta ook graag met kleine groepen die een eigen programma volgen. Zoals een vriendinnenweekend of -midweek, yoga groepen of schildergroepen. De intieme sfeer zo midden in de natuur draagt bij aan het samen-gevoel.

Bovendien faciliteren wij graag dit verblijf met transfers, activiteiten naar keuze, kennis van omgeving met de mogelijkheden.

Hoe méér bezoek wij krijgen, hoe méér ezels wij kunnen helpen: dubbel FEEL GOOD dus…

Paardrijden AlgarveAlleen en samenEzels Donkeymotion