Vakanties

Feel Good Vakanties Themaweken

 Feel Good Genieten

Geniet arrangement

21 – 28 september    €595,-

In je eentje op vakantie : doen waar je zin in hebt maar niet alléén zijn.

Ontspanning Plezier Inspiratie G-ezel-ligheid

Zon, rust, ruimte voor jezelf, veel persoonlijke aandacht, alleen maar niet eenzaam door een afwisselend en boeiend programma met activiteiten op elke dag van deze vakantie.  Je verblijft in de Quinta of in het appartement van Donkeymotion; een gezellig kleinschalig geheel met genoeg mogelijkheden tot  privacy.

Samen met nog 3 of 4 anderen gaan we op pad; zien en beleven wat de fantastische  Algarve te bieden heeft: authentiek Portugal met kliffen aan de Zuid kust, de kaap in Sagres, adembenemende vergezichten van de woeste westkust, stranden,  in de kar met paarden ervoor kriskras door de natuur,  met blote voeten in de branding een nieuwe dag tegemoet lopen, lekker eten, shoppen en struinen in het leuke havenstadje Lagos, wandelen van huis uit met Bram de hond als gids en de hele dag door zoveel ezelknuffels als je maar wilt….

Alles is al geregeld. Verlies geen tijd met auto huren, aktiviteiten uitzoeken en boeken. Zeg JA tegen ons programma om mooie herinneringen te maken. Natuurlijk kun je ook ‘thuisblijven’ om te luieren aan het zwembad. Ontbijt wordt elke dag verzorgd en er is 3x een gezamenlijke maaltijd:  thuis, in de natuur en in een typisch Portugees restaurant. Quinta en appartement hebben beide een volledig ingerichte keuken dus zelf koken kan ook. Uit eten gaan is nog steeds verrassend goedkoop. Het dorpje Barao de Sao Joao (2 km lopen) biedt hiervoor volop mogelijkheden. Ook om zelf boodschapjes te doen. Er zijn ook nog andere activiteiten die je afzonderlijk kunt boeken.

Optioneel:

voor plezier: kayakken, grottentocht in Lagos per boot, kano of SUP, dolfijnentour, massage, schilderen, paardrijden met Nell of ‘safaritocht’ met ons muildier Cato. Wegbrengen en ophalen regelen wij.

voor persoonlijke ontwikkeling, ons stok’paardje’ ; Coaching met ezels als co-coach: de dieren laten je even in je eigen spiegel kijken. Aandoenlijk én onthullend tegelijk!

Even alles loslaten, het avontuur van een vakantie alléén ervaren,

Opladen en genieten geblazen!

Maximaal 4-5 pers. Minimaal. 3 pers.  Incl. transfers( in overleg) Excl. vlucht

Twijfels? Bel, mail, app ons dan even: wij beantwoorden graag jouw vragen!

Of boek gewoon want behalve Feel Good voor jezelf steun  je ons EzelCentrum met jouw boeking én na elke 10e aanmelding geven wij een Feel Good vakantie weg aan een mantelzorger of andere helper. Hierover kun je meer lezen op de site. Dus 3 x Feel Good eigenlijk…

170718034624

Feel Good Emotie-Wandelvakantie

24 – 31 oktober     €595,-

Een week om vanuit beweging stil te staan bij jezelf. Korte maar heel bijzondere wandelingen brengen rust en ruimte in je hoofd.

Trek je stoute schoenen aan en kom in beweging.

Het gaat deze week niet om kilometers vreten. Maar om wandelen met ruimte voor emoties en gevoelens. Daarom staan we regelmatig ook stil. Ook om te genieten van de mooie uitzichten.

Wandelingen om te ‘aarden’. Zintuigen te prikkelen voor meer focus en beter waarnemen. In de rust. Je eigen stem weer horen.

Dit allemaal in de overweldigende natuur van de West Algarve met frisse lucht, zeewind en de heerlijk kruidige geuren van o.a. eucalypthus en cistus. Fantastische ingredienten om stappen te kunnen zetten.

Deze week is een cadeau aan jezelf. Alleen op vakantie en avontuur: je komt terecht op een prachtplek waar alles is geregeld. Elke dag is er een bijzondere wandeling of activiteit die je zal aanspreken. Je kunt meegaan of kiezen om ‘thuis’ te blijven. Dagelijks ontbijt en lunchpakketjes voor onderweg. 3x gezamelijke maaltijd: thuis, in de natuur en in een typisch Portugees restaurant. Quinta en appartement hebben beide een volledig ingerichte keuken dus zelf koken kan ook. Uit eten gaan is nog steeds verrassend goedkoop.

Het dorpje Barao de Sao Joao (2 km lopen) biedt hiervoor volop mogelijkheden. Ook om zelf boodschapjes te doen. Er zijn ook nog andere activiteiten die je afzonderlijk kunt boeken.

Optioneel:

Voor je plezier:

kayakken, grottentocht in Lagos per boot, kano of SUP, dolfijnentour, paardrijden met Nell, tochtje met de kar kriskras door de natuur, schilderen, massage of ‘safaritocht’ met ons muildier Catootje.

Voor plezier en persoonlijke ontwikkeling als mooie aanvulling op deze week:

Onze specialiteit: coaching met ezels of paarden als co-coach. De ezels  laten je in een spiegel kijken, alsof je even in je eigen film stapt. De originele en vaak grappige feedback van de ezels geeft vrijwel direct inzicht of herkenning op vragen over persoonlijke thema’s.

Stemexpressie, intuitief tekenen.

Maximaal 4-5 pers. Minimaal. 3 pers.   Incl. transfers( in overleg) Excl. Vlucht.

Twijfels? Bel, mail, app ons dan even: wij beantwoorden graag jouw vragen!

Of boek gewoon want behalve Feel Good voor jezelf steun  je ons EzelCentrum met jouw boeking én na elke 10e aanmelding geven wij een Feel Good vakantie weg aan een mantelzorger of andere helper. Hierover kun je meer lezen op de site. Dus 3 x Feel Good eigenlijk…

Vakantie vieren én een goed doel dienen: goed voor jou, goed voor de ezels in ons Centrum!

Uniek bij alle arrangementen:

 •  Je verliest geen tijd met auto huren, plannen uitstippelen, afspraken maken.
 • Alles is geregeld. Geef even alle zorgen uit handen en geniet optimaal van kwaliteit-tijd.
 • Warme aandacht van mensen die al lang op deze locatie wonen. Zo kom je op de mooiste plekjes en de leukste tentjes.
 • Er is een goed netwerk als er onverwachts hulp nodig is.
 • Deskundige begeleiding.
 • Individueel maar niet alleen
 • Alle boekers voor een Feel Good Vakantie mogen een naam indienen van een mantelzorger; bij elke 10e boeking geven wij een verblijf aan een mantelzorger cadeau! Lees meer hierover bij Onze Missie

Emotievakanties

Vakanties met een vleugje persoonlijke ontwikkeling. Hoe mooi is dat? Een vakantiegevoel door de mooie plek waar je verblijft, onbezorgd, comfortabel en veilig. De sessies met onze dieren leveren je nieuwe inzichten op over persoonlijke levensthema’s. Voel je ontspannen, doe nieuwe energie op. Even weg van huis en werk, geen verplichtingen die je gedachten in beslag nemen. De activiteiten die voor je georganiseerd worden geven een prettige structuur aan jouw verblijf. En er is veel vrije tijd zodat je in alle rust van de omgeving kunt genieten. Een mooie tijd om nader met jezelf kennis te maken. Sta jezelf emoties toe.

Alle inzichten uit de sessies krijgen de tijd om te beklijven terwijl je wandelt, aan het strand ligt, luiert aan het zwembad of een lekker boek leest. Bovendien kun je op ons terug vallen als je het gevoel hebt iets vergeten te zijn uit de sessies. Wij zijn vlakbij.

Vol energie en zin in veranderingen stap je weer op het vliegtuig.

 Herken jij jezelf in één van deze uitspraken?

 • Ik zou er wel even uit willen! Even niets aan mijn hoofd, weg van alles en iedereen.
 • Er is mij iets overkomen wat ik niet zag aankomen. Ik blijf er maar over malen… ik loste altijd alles zelf op maar nu kom ik er niet uit!
 • Hoe kan ik me weer echt gelukkig gaan voelen? Je kunt je zegeningen tellen en toch mis je iets maar je weet niet precies wat.
 • Ik ben nu lang genoeg alleen en wil graag die leuke partner tegenkomen.
 • Ik denk altijd aan anderen. Mijn antennes zijn naar buiten gericht. Ik voel me moe en uitgeput. Waar is de aandacht voor jezelf gebleven?

Alleen op vakantie maar samen op avontuur

Je hoeft je geen moment alleen te voelen: midden in de uitbundige natuur van de Algarve, veel dieren om je heen, een kleurrijk Portugees dorpje op loopafstand en onze warme aandacht.

Voor het avontuur kies je uit ons actieve aanbod:

 • wandelingen
 • sightseeing in de Algarve met de auto
 • een activiteit met onze dieren: coaching, je over mooie paden laten dragen door ons muildier, paardrijden of kriskras met de men-wagen door de natuur.

We gaan samen op pad om met jou al het mooie van de Algarve te delen. Alleen op vakantie en samen genieten.

Wandelen Algarve Donkeymotion