Afscheid van Pjotr….

Onze lieve knuffelezel Pjotr is ingeslapen na een spuitje van de Vet….hij kon niet meer opstaan, hij had geen kracht meer in zijn achterbenen. Wat zijn we verdrietig!! We missen hem erg: zijn mooie bruine velletje tussen de andere dieren in de wei of aan de voertafel, zijn speciale huppeltjes en zijn oervrolijke balk ´ s morgens maar zeker zijn ´´ neus´´ voor mensen die troost nodig hadden; aan hen gaf hij zijn meest dierbare knuffels! In de kudde wordt hij ook gemist. Het systeem is verstoord, er moet naar een nieuw evenwicht gezocht worden. Het is onbegrijpelijk dat hij er niet meer is, de reden zullen we niet weten. Misschien wel later als er zich een nieuw dier aandient dat een ander thuis-stalletje nodig heeft. Want dat is inmiddels onze ervaring en tot dan toe kunnen we niets anders dan deze grote lege plek accepteren.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.