Kado

Wij hebben een mooi kado gekregen: Simon-de-Wit in mozaiek omgeven met spiegeltjes. Omdat hij als co-coach zo goed kan ´spiegelen´ … Wat een geweldig compliment voor dit dier dat nog niet zo lang bij ons woont. In zeer slechte conditie kwam hij aan; met doorligwonden en hij kon het daglicht in zijn ogen niet verdragen. Door onze zorg en verzorging, het fijne klimaat van de Algarve en zijn lieve mede-stal-bewoners knapte hij goed op! En opeens speelt hij dan al 2x de hoofdrol tijdens een sessie!! Opnieuw van betekenis  zijn voor anderen geeft hem blijkbaar een goed gevoel: de bloedende wonden maken plaats voor weer op-bloeien…Na het kunnen ontvangen van alles wat wij hem konden bieden kan hij op zijn beurt weer geven : de cirkel is weer rond! Dank je wel Annemiek!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.